jum klik :)

Friday, 20 December 2013

Semalam Punya Cerita :')

          Semalam hariz kuar ngan member kononnya juz nak teman kan member buad IC baru jer , last2 merayap tak ingat diri -,- haha , tapi best jugak klau keluar tade plan nihh koz rase free jer :)  dah siap buat IC bagai , turun site motor , tetibe pulak hujan :( urm namun ia tidak mematahkan semangat kami untuk meredah dalam kebasahan :D cewahh , haha . ape lagi , mood merempit pun tetibe form masetuhh :3 . dari tempat pendaftaran IC tuhh straight pegi AEON IPOH . hehe ,

      Masuk jer dalam AEON tuhh , masing2 mengeletar koz sejuk kene hujan tadi . dengan aircond nya -,- . Perut pun masetuhh larh berkeroncongnya -,- muke sorang2 macam nak makan orang dah hariz tengok ==' ape lagi , pandang acap larh koz baru kuar biasiswa tadi :D haha , plan punya plan last2 muk suggest makan kat Jonny . masuk jer dalam jonny tuhh ramai yang tengok kiteowg koz lenjun T.T dah nasib , buad muka tembok jer larh . haha

        Serious talk sume masetuhh selera buaya larh , tapi terpaksa kawal nafsu koz malam karang ade plan laen pulak :D order yang simple2 jer :)

 


okayy , nihh hariz nak citer sikit pasal restoran jonny nihh :) siyesly not bad larh rase makanan dia , klau nak makan seafood , hariz suggestkan kat korang kat jonny nihh :) macam2 ade :D hehe , harga ? harga pun agak berpatutan , tak terlalu mahal , tak terlalu murah :)  LOKASI ? Alarh , senang jer nak cari . bagi yang stay kat ipoh sure tau AEON IPOH kan ? hah , kat dalam tuhh jer :) ground floor berdepan dengan tempat kerusi urut badan kalau tak silap :) dah makan shopping sume :D niat nak balek tapi ..

 Terlepas kat Taman Reakrasi Gunung Lang hehe , kat situ korang boley tengok ikan pelbagai spesis , naek bot jalan2 dalam tasik tuhh , tempat photoshoot gambar kawen , gambar korang ker ape ker :D . urm macam2 larh lagi :D


   Urm tapi semalam tak sempat pun nak naek bot koz dah lewat sangat , dapat tengok ikan jer :( Pegi kejup jer situ , pastu terus balek koz sume tak solat lagi . hehe .




                                                        *see , empat sekawan :D


                                     masing2 siap2 nak balek :) , start motor terus caucincau :D hehe ,

*nice moment forever :') thank friends :)

7 comments:

  1. Replies
    1. hehe , boley larh :D cuti asyek terperap jer dalam rumah . hehe

      Delete
  2. Seronok jangan lupa berhati² dijalan raya. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  3. Syoknya ada moto. Kte xde motoo nk jejalan. Kalo x merayap gk ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee syokk kan :D alarh , klau tade moto kete ade :D hehe

      Delete